Teambuilding is een veelgebruikte term in organisaties waar mensen moeten samenwerken. Zeker nu reorganisaties aan de orde van de dag zijn. Hoe houdt u uw team productief, gemotiveerd om samen te werken, en niet alleen op het individuele belang gericht?

Bij maX Music geloven we in de waarde van creatieve werkvormen. Het samen improviseren en creëren met bijvoorbeeld muziek of theater leidt steeds weer tot een saamhorigheidsgevoel onder de deelnemers.
Ingesleten patronen in de onderlinge verhoudingen worden gemakkelijker doorbroken, en gevoelige thema’s worden bespreekbaar, vaak zelfs met humor. De effecten hiervan zullen nog lang doorklinken op de werkvloer.

Muziek workshops Workshop Streetbeats Percussie

Bij maX Music gaat uw groep creatief aan de slag met een muziekstijl of kunstdiscipline. U heeft de keuze uit talloze vernieuwende en kwalitatief hoogwaardige workshops van SongwritingBlack Gospel Zingen, RappenDansTheatersport, tot aan Djembe of Streetbeats (drummen op afvaltonnen).

 

Zingen als teambuilding

Bij een Gospel Workshop komt een enthousiaste workshopleider naar uw locatie en leert een groep enkele songs zingen, meerstemming en met soul! Het samen meerstemmig leren zingen van songs zoals Lean On Me en Something Inside So Strong is een leuke, enerverende maar ook gezellige ervaring. In de Workshop Zeemansliederen Zingen zingen de deelnemers bekende liederen over verlies, verlangen en vis.

Eigen lied/rap schrijven

Leuk en tegelijkertijd inhoudelijk zinnig is het om een eigen lied te schrijven over uw team! In de Rap Workshop helpt een coole rapper uw groep een eigen rhyme te schrijven en deze met veel lol te rappen op een vette hip-hop beat.
In de Songwriting Workshop schrijft u met elkaar een eigen songtekst op een bekende pop song of componeert u zelfs een eigen melodie, zonder dat u daar per se een instrument hoeft te kunnen bespelen.

CD of DVD opnemen

Wilt u een audio- of video-opname van uw zelfgeschreven song/rap, aangeleerde lied of een video-impressie van de hele muziek workshop? Vermeld u dit bij uw aanvraag, dan nemen we dit apart op in de prijsopgave.

In het tweede deel van de workshop – zo nodig na een pauze – kan het resultaat professioneel worden opgenomen op cd of zelfs als video op een dvd. Cd’s en dvd’s kunnen we voor u in elk gewenst aantal aanleveren. Gemakkelijker en goedkoper is de oplevering van een mp3 en/of digitaal videobestand dat u via Internet verspreidt.

Theater in teambuilding Team training theatersport

In de Workshop Theatersport stort uw team zich op onvoorspelbare en grappige theatersport games. De oefeningen zijn gebaseerd op spontaniteit, positiviteit, spelplezier, samenwerking en hulpvaardigheid. De deelnemers verhogen creativiteit, durf en concentratie.

Tijdens de Workshop Soap Acteren worden in kleine groepjes scenes uitgewerkt en gespeeld. Er is veel aandacht voor emotie, mimiek en personages. In de Musical Workshop wordt een scène uit een bekende musical gespeeld en gezongen waarbij het spel en verhaal doorlopen tijdens het zingen.

 

Percussie Workshop teambuilding

Ons dagelijks leven zit vol ritme en daardoor is het spelen van ritme vaak eenvoudiger dan je denkt. Door het stapelen van eenvoudige patronen en goed op elkaar inspelen ontstaat een verrassend ritmisch resultaat. Met deze insteek leert uw groep ritmes spelen op afvaltonnen (Streetbeats Workshop), Afrikaanse trommels (Djembe Workshop) of diverse Zuid-Amerikaanse instrumenten (Latin Percussie Workshop).

Creatieve teambuilding activiteiten Light Graffiti Workshop

In de Workshop Light Graffiti leert een groep deelnemers tekenen met licht waarbij het resultaat wordt vastgelegd door een fotocamera met een lange sluitertijd.

Bij Team Painting maakt een groep onder professionele begeleiding in 2-3 uur een gezamenlijk schilderij. Door de beschikbaarheid van diverse technieken en materialen lijkt alles te mogen, maar samenwerking blijkt heel belangrijk. Zo ontstaat er uiteindelijk een uniek kunstwerk en een vernieuwd groepsdenken.

Locatie in Nederland of Vlaanderen

Gedurende de teambuilding activiteiten van maX Music wordt u begeleidt door professionals in de muziek- of kunstwereld. De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie in Nederland of Vlaanderen worden gegeven, maar wij kunnen u ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben in bijvoorbeeld Aalsmeer en Amersfoort.

Kosten Teambuilding Activiteit

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor leuke teambuilding workshops, snel via het formulier rechts of uitgebreid via de Contactpagina. Bellen is soms nog sneller op 085-2016684.

Reacties

Jose Hoddenbagh, Eleos, Amersfoort:
“De Djembe workshops van maX Music zijn goed bevallen. We hebben een leuke tijd gehad, leuke workshopleider, goed sfeertje, leuke locatie, kortom: dik tevreden!”

J. Westendorp, Christelijke kerk, Almere:
Afgelopen vrijdagavond heeft workshopleidster Ideline een prima workshop theatersport verzorgd. Ze sloot goed aan bij niveau van de aanwezigen en kreeg de groep enthousiast en in beweging. Meerdere deelnemers hebben na afloop positief gereageerd. Dank voor de samenwerking, het is ons erg goed bevallen!”

Tonny Heesbeen, Drunens Gemengd Koor Vivace, Vlijmen.
“We hebben zaterdag een hele leuke gospel workshop meegemaakt. Ons koor was erg enthousiast en Leonien en Jozua brengen het ook met veel plezier en enthousiasme. Mede door deze workshop is de viering van ons jubileum een leuke dag geweest. Hartelijk dank hiervoor.”